Detall taller

Aquestes jornades serán un espai de trobada per a la comunidad educativa balear amb interés en el mindfulness com a eina de millora personal i professional. Es realitzarán tallers pràctics, compartiran experiències i reflexions sobre el present i futur del mindfulness a les Illes Balears.   • 2019-10-19
  • 09:30:00
  • 55
  • 50
  • Hotel ONE. Carrer Periodista Francisco Escanelles, 20


En aquestes jornades tindrem l'oportunitat de conèixer de forma pràctica dos protocols diferents per al desenvolupament de competències intra i interpersonals dels infants i adolescents amb el mindfulness com a bases. Dues propostes de prestigi per a estimular la reflexió i potenciar el nostre coneixement dels últims avanços en mindfulness educatiu. 

MindUp és un programa de 15 sessions basat en evidència neurocientífica per a millorar la capacitat d'autoregulació emocional a través del mindfulness. Està destinat a nens de 3 a 14 anys. Reuneix ja més de 2 milions d'escolars als Estats Units, el Canadà i en un total de 13 països acumulant una gran evidència empírica des dels seus començaments en 2003. 


El Programa  Créixer Respirant és un protocol de 9 setmanes de durada dissenyat per al desenvolupament de competències soci-emocionals mitjançant l'acostament als més joves de la pràctica del Mindfulness o Atenció Plena en la pròpia classe. Està dissenyat per a de nens de 6 anys fins a l'adolescència. 


Tots dos programes estan dissenyats per a millorar els nivells d'estrès, desenvolupar l'empatia i comprensió en relació amb els altres companys.


Posteriorment tindrem un espai per compartit i conèixer experiències de implementació del mindfulness a les illes d'Eivissa, Menorca i Mallorca. 


I acabarem amb un espai per a la reflexió critica amb una taula rodona amb tots el participants, analitzant "Present i futur del Mindfulness a l'educació en les Illes Balears.


HORARI


9.00- 9.30.      Inscripcions i acreditacions
9.30- 11.30.    Taller 1.Créixer respirant: Mindfulness a les aules. Teo Luna.

11.30- 12.00.  Pausa Cafè

12.30-14.00.  Taller 2.Créixer respirant: Compassió a les aules. Teo Luna.
14.00-16.30.   Pausa Menjar
16.30-18.30.   Taller 3.Aproximaciódel programa Mind Up a les escoles. Jose Luis Reig. 
18.30-19.30    Experiències compartides de centres i equips de les IllesBalears.
19.30-20.00.   Taula rodona: Present i futur del mindfulness en l'àmbit educatiu de les Illes Balears 


ALLOTJAMENT


Per a aquells que ens visitin de fora d'Eivissa, l'hotel Eivissa Platja (veí on es realitzaran les jornades), ens ofereix un preu especial 

55€/nit hab.individual amb desdejuni inclòs
80€/nit hab.doble amb desdejuni inclòs 

Ref. jornades d'educació/mindfulness. 
Tlf 971 304800 
ibizaplaya@verserhoteles.com


Ponente: VARIS PONENTS PER A CADA TALLER

Jose Luis Reig. Professor i investigador en Psicologia Clínica. Doctorant Mindfulness Disposicional en Universitat dels Illes Balears, labor que combina amb la recerca com doctorant en Evolució i Cognició Humana. Organitzador del “I Congrés Mindfulness i Alzheimer”. Coordinador del programa Mind-up a Espanya

Teo Luna. Expert en Mindfulness en contextes de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid. Professor certificat MBSR en Center forMindfulness ,  Univertity of Massachussets Medical School. Co-fundador de l'organització Sukha Mindfulness i del programa Créixer Respirant.


Inscripción

El ingreso del importe de la actividad debe hacerse en la cuenta siguiente: Caixa colonya - ES34 2056 0012 25 2024085124. Debe de aportarse el justificante de pago en formato PDF en el siguiente formulario:

Ubicación